Om oss

Kurser

Kalender

Uppvisning

Bli medlem

High Coast Festival

Fotogalleri

Kontakt

Länkar

Gästbok

Norr-alliansen

Välkommen till Ö-viks Squaredancers!   
 


High Coast Festival 2003

Den 20:e High Coast Festival som hölls 27-30 augusti blev en riktig succé. 155 dansare från hela Norden och tre av Europas bästa callers gjorde festivalen till en fantastisk helg. Tack alla ni som kom och gjorde vår festival till en sådan höjdpunkt!

Fredagen avslutades, efter den trevliga dansen, med ett afterparty med traditionell surströmming, där medlemmar från Ö-viks squaredancers underhöll bland annat med en mycket uppskattad kabaré.

Lördagens dans inleddes med en uppskattad uppvisning på stora torget i Örnsköldsvik, där samtidigt både Barnens Dag och Grön Expo firades. "Vilka vackra kläder de har" och "vad kul de ser ut att ha" hördes från publiken.

Lyckad var även dansen och afterpartyt där Ö-viksklubbens medlemmar bjöd på underhållning. Det följdes av ett lika lyckat fullsatt nattsudd i Björnkojan med mycket sång, spex och historier från såväl dansare som callers.

Festivalen avslutades på söndag med gemensam dans till tre callers. Med kommentarer som "fortsätt i tjugo år till", "det här är beroendeframkallande" och "det var det bästa afterpartyt ni haft" med oss i bagaget, vill vi tacka alla som var med och gjorde festivalen så lyckad, och hälsa er och andra varmt välkomna till nästa års festival!

      Uppvisningsdans på stora torget i Örnsköldsvik

Underhållning på fredagskvällen

Se fler bilder i fotogalleriet!


Sidan senast ändrad 2003-08-31
   Inbjudan till High Coast Festival 2004!